Video’s

Video’s

Nieuwsgierig wat ik als professioneel moderator kan betekenen voor jouw fysieke, hybride of online event? Hieronder een kleine greep uit de opnames van openbare online bijeenkomsten waar ik als dagvoorzitter optrad.

Kennismaken

Meer weten? Neem contact op!

Theatervoorstelling ‘Wie zijn wij’

Deze voorstelling waarbij ik 1 van de regisseurs ben, houdt Achterhoekse raadsleden een spiegel voor.

Leren Modereren

Samen met mijn compagnon Kim Coppes geeft ik training aan mensen die met meer kunde en vertrouwen, gesprekken willen leiden. Voor meer informatie:

www.lerenmodereren.nl

Aflevering 3 Podcastserie voor Van Kleef Instituut: Zorg voor Talent

In gesprek met Luk Dewulf en Milica Weijers

Aflevering 2 Podcastserie voor Van Kleef Instituut: Zorg voor Talent

In gesprek met Luk Dewulf en Jeanette Ris

Aflevering 1 Podcastserie voor Van Kleef Instituut: Zorg voor Talent

In gesprek met Luk Dewulf en Sandra van Bokkem

Online Event Stichting Ushersyndroom

Tweede in een serie voor mensen met Usher en hun naasten.
Mooie productie met de Stiching Ushersyndroom, Lagom Film en Odette Jansen van Odette Organiseert.

Talentencafe Zwolle

In maart 2021 was ik host en programma maker van het online event “Zwolle kiest voor talent”. Twee jaar later is er in Zwolle van alles ontwikkeld op kinderdagverblijven, scholen en beroepsopleidingen. 

De Vlaamse pedagoog en auteur Luk Dewulf is inspirator voor Zwolle. 

Podcastserie over zelfredzaamheid in de zorg, aflevering 2

Mijn gasten in de tweede aflevering zijn Nico en twee zorgverleners, Jacqueline Snijders, wijkverpleegkundige bij Laurens, en Erik Kruidenberg, verpleegkundige en coach bij Topaz. Zij zijn in hun dagelijks werk voortdurend bezig met zelfredzaamheid.

 

Podcastserie over zelfredzaamheid in de zorg, aflevering 1

In de eerste aflevering zijn mijn gasten Nico Knibbe (partner en trainer bij LOCOmotion) en Annemarie Klaassen (programmamanager bij VKI) Zij putten uit hun jarenlange ervaring in het motiveren van cliënten én zorgverleners om zelfredzaamheid te bevorderen.

Talkshow: Provincie Overijssel Bibliotheek anno 2023

Met diverse tafelgasten verkende ik het speelveld van de bibliotheek anno 2023 met aandacht voor de nieuwe regelingen van het rijk, de ontwikkelingen binnen de provincie en de bibliotheek op school: de plek waar het plezier voor en de kennis van taal en lezen begint.

Grande Finale van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing 2022-2023

Mijn compagnon in Leren Modereren, dagvoorzitter collega, vriendin Kim coppes en ik hostten dit feestelijke event. Een duo voorzitterschap!

In opdracht van gemeente Amstelveen en Darshan Sloot, hét gezicht van ondernemend Amstelveen en alumnus van Leren Modereren.

Congres Waterplanten Zuidelijk IJsselmeergebied 2023

Het doel van het congres was het gebied te informeren over de aanpak van de waterplanten en structurele oplossingsinrichtingen.

Het congres werd georganiseerd in opdracht van de landelijke werkgroep Waterplanten. Initiatiefnemers namens de publiek-private samenwerkingsovereenkomst waren: Provincie Noord-Holland, Gastvrije randmeren, Provincie Flevoland, Hiswa Recron en het Watersportverbond.

LetUshTalk

Stichting Ushersyndroom maakt met LetUshTalk dit seizoen vier inclusieve talkshows. Een bijzondere productie waarbij ik in nauwe samenwerking met Stichting Ushersyndroom en Lagom Film een programma ontwerp.

In de eerste editie schoven Ronald Pennings en Suzanne Yzer van het Radboudumc, Jorden Leuverman (heeft het Ushersyndroom) en een vader van een kind met het Ushersyndroom aan bij mij aan tafel.

Wonen voor iedereen

Op 10 november 2022 was ik dagvoorzitter van “ wonen voor iedereen” , een stakehodersbijeenkomst van Rijswijk wonen. Intieme interviews in huiskamersetting leidden tot gesprekken tussen bewoners en stakeholders EN tot concrete oplossingen.

 

ATPI Podcast:Hoe gaan we zakelijk reizen in een wereld waarin streven naar duurzaamheid voorop staat? 

Een nieuwe podcast die ik maakte in de serie ATPI On Air.  Samen met het team ATPI bereidde ik de podcast voor en sprak met tafelgasten Arletta van Alteren – Senior Accountmanager van NS, Raymond Reedijk – Sales Director van KLM Nederland en Jochem Hemink – Head of Sales van ATPI.

Deventer Jan Terlouw Lezing

Bij de vijfde editie van de Deventer Jan Terlouw Lezing las Claudia de Breij in de Deventer Schouwburg een fantastische lezing voor aan niemand minder dan de naamgever van de lezing zelf, Jan Terlouw. Ik maakte het programma ontwerp en was wederom presentator van de avond. 

ATPI Podcast:

Impact capaciteitsaanpassingen Schiphol voor de zakelijke reiziger

De zesde podcast die ik maakte in de serie ATPI On Air.  Samen met het team ATPI bereidde ik de podcast voor en sprak met tafelgasten Raymond Reedijk (Sales Directeur KLM Nederland), Joost Hasperhoven (secretaris-generaal BARIN) en Marjan van Vliet (Commercial Head of Marine & Energy ATPI). 

Greep uit online events

Met Lagome Film / Mijn Event Online maakte ik in seizoen 2020-2021 een reeks prachtige online events en podcasts. Dit is een heerlijk inkijkje! Mijn rol was die van programma maker en moderator. Je ziet: ATPI On Air, Zwollle kiest voor talent, Xpeditie Cultuureducatie en de Doetinchemse Toekomst3Daagse.

Dag van de Event Manager

21 juni 2022, de Dag van de Event Manager. Samen met ATPI Corporate Events Benelux maakte ik een podcast over het thema ‘Dealen met duurzaamheid’ dat dit jaar centraal. Een cadeautje van ATPI, aangejaagd door Monique Voorneman voor alle event managers in het kader van de Dag van de Eventmanager 2022. En voor iedereen die het “gewoon interesseert.

ATPI On Air

In opdracht van ATPI ben ik host van de nieuwe podcast-serie ‘ATPI On Air’. Ik was betrokken bij de ontwikkeling van het concept en ik behandel elke podcast samen met deskundigen actuele en uiteenlopende vraagstukken die spelen binnen de wereld van (zaken)reizen en eventmanagement.

Ronald MC Donald Boshuus in Arnhem

Samen met  Thijs Groenewegen van Lagom Film organiseerde ik op 16 april een kort online event over de mensen achter het Ronald MC Donald Boshuus in Arnhem. Ik praat met ouders, vrijwilligers en kinderen over waarom deze plek zo belangrijk voor hen is op de blije en kwetsbare momenten van het leven. Een plek, door Suus Brands zo liefdevol neergezet.

Inspiratiecollege VKI

Het Van Kleef Instituut, kennis- en inspiratienetwerk voor zorgverleners in de ouderenzorg, organiseerde vanwege het vijftienjarige bestaan in 2021 een extra feestelijke editie van het congres. Dit jaar was het thema: ‘Praat toch eens gewoon!’. Ik was dagvoorzitter en dacht in de voorbereiding ook mee over het (hybride) programma.

Eindsymposium De Nieuwe N200

Gemeente Amsterdam, Waternet, Rijkswaterstaat en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht werkten intensief samen in project De Nieuwe N200, om de N200 een flinke opknapbeurt te geven. Tijdens het symposium ‘Kijken naar kansen’ reflecteerde ik met bestuurders, partners en wetenschappers op de lessen die deze samenwerking heeft opgeleverd. 

ForFarmers Ladies Night

Spring is in the air! Tijd om te ontspannen, energie en inspiratie op te doen én vooruit te kijken. In de ForFarmers Reudink Ladies Night lieten maar liefst 1.600 boerinnen zich inspireren door de verhalen van de aanwezige boerinnen. Een blik van buiten de sector, muzikale omlijsting en cabaret maakten de avond compleet. 

Toekomst3Daagse

‘Stel je voor….. het is 2036. Je woont, leeft of werkt in Doetinchem, Gaanderen of Wehl. Hoe ziet jouw ideale woonplaats er dan uit?’ Deze vraag stelde gemeente Doetinchem aan jonge starters/studenten, ondernemers en andere inwoners. In de online Doetinchemse Toekomst3Daagse ging ik met hen in gesprek over hun toekomstdromen. 

Informatievideo | Keten voor derdenbeslag

In opdracht van het ministerie van SZW presenteerde ik deze informatievideo overer de Keten voor Derdenbeslag voor professionals die in de invordering of in het schuldendomein werken.

Met mijn ervaring met autocue ben ik breed inzetbaar voor informatie- en instructievideo’s.

Serie: Ondernemers van eigen Zeebodem

In opdracht van provincie Flevoland ben ik interviewer en host van de online talkshowserie Ondernemers van eigen Zeebodem. In vijf afleveringen spreek ik bij het Food Forum in Almere met ondernemers. Wie is de mens achter de ondernemer en hoe zien zij de toekomst van voedsel en hun eigen bedrijf?

Webcast ‘Economie als hefboom in de regio’

Vanaf Perron 038 in Zwolle presenteerde ik de mooie webcast ‘Economie als hefboom in de regio’ over brede welvaart, gebiedsontwikkeling, arbeidsmarkt en innovatie. Inter Provinciaal Overleg (IPO) en het ministerie van Economische Zaken organiseerde de webcast om na tien jaar regionaal economisch beleid de balans op te maken.

Opella talkshow

Binnen de Opella Experience 2021 modereerde ik de live Opella Talkshow. Medewerkers gingen in gesprek over onder andere ‘Wat blijven we doen ná corona?’ en ‘Je gezien en gehoord voelen’. 

Zwolle kiest voor talent

Zwolle ontving het predicaat ‘Zwolle kiest voor Talent!’ tijdens het online Talent Event van Stadkamer. Ik sprak als programmamaker en host o.a. met pedagoog, auteur en talentcoach Luk Dewulf en talentenbouwer Els Pronk over hun talentenvisie. 

ATPI Corporate Travel – Webinar ‘Een reiskompas voor 2021’

ATPI Corporate Travel organiseerde het webinar ‘Een reiskompas voor 2021’, een interactieve paneldiscussie vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.

In gesprek met burgemeester Marcouch

Hoe krijgt ieder kind gelijke kansen? Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, vertelde het me in een mooi gesprek in aanloop naar het (online) Flores Congres. Kansengelijkheid is een groot thema in het leven van de burgemeester. Zijn verhaal over een juf die zijn leven veranderde brengt het dichtbij.

Talkshow cultuur Overijssel

Onder de noemer ‘Cultuurshock’ organiseerde provincie Overijssel het afgelopen jaar een aantal online events voor de kunst- en cultuursector. Om elkaar toch te ontmoeten, meer over het nieuwe cultuurbeleid te horen én recente inzichten met elkaar te delen.

Wendelien als dagvoorzitter

Impressie van mijn werkzaamheden in de rol van dagvoorzitter.