Leren modereren

Mede-eigenaar van dé training tot
dagvoorzitter en moderator

Leren Modereren

Mede-eigenaar van dé training
tot dagvoorzitter en moderator

Training over alle facetten
van het dagvoorzitterschap

Modereren of dagvoorzitten is een vak: Je bent gespreksleider, presentator, interviewer, procesbegeleider. Soms ook programma-ontwerper, debatleider of talkshow-host. Maandelijks verzorgen mijn compagnon Kim Coppes en ik in het hele land trainingen om je dit vak te leren. Bedoeld voor ambitieuze vakgenoten in spé én mensen die binnen hun eigen organisatie met meer vertrouwen en kunde bijeenkomsten willen leiden.
Alle facetten van het dagvoorzitterschap komen voorbij: van interviewen tot panels leiden, van podiumpresentatie tot het omgaan met emoties en (groeps)dynamiek.

Leren Modereren is al meer dan tien jaar dé training op dit vakgebied.’

Krachtig modereren

Als trainer deel ik mijn tips en ervaringen over het vak dat ik continu zelf beoefen. Ik leer je vaardigheden en ga vooral met je op zoek naar hoe jij zo krachtig mogelijk modereert, vanuit wie je bent. Hoe jij de rust, het plezier en de dynamiek vindt in het contact leggen met anderen. Als moderator ben je dienstbaar en toch aanwezig. Je faciliteert én regisseert.
Je bent neutraal én een persoonlijkheid tegelijkertijd. In de zoektocht hoe al die facetten samen komen, begeleid ik je met humor en aandacht. Vanuit mijn liefde voor mensen en modereren.

Meer weten of aanmelden?
klik op:  Leren Modereren

Persoonlijke coaching

Ga je zelf een (online) bijeenkomst leiden en wil je persoonlijk gecoacht worden bij je voorbereiding? Ik help je bij alle stappen van je voorzitterschap: je aankondigingen, interviews, verschillende gespreksvormen, de interactie (met de zaal of via het scherm) en je eigen presentatie. Ik deel mijn tips en brede ervaring graag met je, zodat je stevig én op jouw manier een mooi resultaat kunt neerzetten.
De afgelopen jaren begeleidde ik vele zzp-ers en medewerkers uit het bedrijfsleven, zoals KPMG en Global Forum Expertise Secretariat.

kennismaken

Meer weten? Neem contact op!

Anderen over persoonlijke coaching
en de training ‘Leren modereren’:

Maarten van Veen

Wendelien kon me goed spiegelen en uitdagen om opnieuw naar mezelf te kijken. Ik kan best gemakkelijk voor groepen spreken, maar Wendelien leerde me om mijn presentatie te laten schitteren! In één ochtend leerde ik om mijn hele verhaal anders te vertellen. Als coach en als dagvoorzitter is Wendelien bijzonder scherp. Altijd goed voorbereid, enthousiast en motiverend.”

Maarten van Veen

De Reisgenoot

Marlies Germanus

“Wendelien heeft mij in het modereren geleerd om scherp te zijn waar het moet en zacht te zijn waar het kan. Open staan voor de ander en vooral vertrouwen in je eigen voorbereiding. Als ze coacht brengt ze creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat ik als moderator nog beter uit de verf kom.”

Marlies Germanus

Community librarian

Mieke Osse

“Wendelien is een fijne en goede trainer. Ze heeft oog voor de persoon, gebruikt mooie en zinvolle werkvormen die het leerproces bevorderen en de stof doen beklijven. Kortom, oprecht, creatief, wendbaar en uitnodigend. Ik zou zo weer een training bij haar volgen!”

Mieke Osse

ProRail

Wendelien heeft mij in het modereren geleerd om scherp te zijn waar het moet en zacht te zijn waar het kan. Open staan voor de ander en vooral vertrouwen in je eigen voorbereiding. Als ze coacht brengt ze creatieve oplossingen die ervoor zorgen dat ik als moderator nog beter uit de verf kom. 

Marlies Germanus

Community librarian

Wendelien kon me goed spiegelen en uitdagen om opnieuw naar mezelf te kijken. Ik kan best gemakkelijk voor groepen spreken, maar Wendelien leerde me om mijn presentatie te laten schitteren! In één ochtend leerde ik om mijn hele verhaal anders te vertellen. Als coach en als dagvoorzitter is Wendelien bijzonder scherp. Altijd goed voorbereid, enthousiast en motiverend.”

Maarten van Veen

De Reisgenoot

“Wendelien is een fijne en goede trainer. Ze heeft oog voor de persoon, gebruikt mooie en zinvolle werkvormen die het leerproces bevorderen en de stof doen beklijven. Kortom, oprecht, creatief, wendbaar en uitnodigend. Ik zou zo weer een training bij haar volgen!”

Mieke Osse

ProRail