Reviews

Reviews

Wendelien is een creatieve, allround dagvoorzitter die elke bijeenkomst tot in de puntjes voorbereidt. Ze denkt actief met je mee over een aantrekkelijk, interactief programma – of dit nu fysiek, online of hybride is. Ze neemt de tijd om goed voor te bereiden en heeft ook kijk op de techniek en de aankleding van de setting of locatie. Op een ontspannen manier verbindt ze alle spelers aan elkaar om het programma tot een succes te maken. Als opdrachtgever hoef je alleen maar te genieten van je bijeenkomst! Hoe fijn is dat!”
Elvira Nijhof, directeur Van Kleef Instituut

“Wat een goede dagvoorzitter! Wendelien Wouters was scherp en warm. En, mijn ding, super timemanagement. Ik ga haar zeker nog eens vragen om dagvoorzitter te zijn.”
Ron van Steenis, evenementencoördinator UWV

“Heel erg fijn was  jouw brede ervaring met online-events en hoe die aantrekkelijk te maken! Ook van mensen die tegen een sessie van 3 uur opkeken, hebben we terug gehoord dat er veel snelheid en dynamiek in het programma zat. En ook de stevigheid van de moderator werd genoemd. Het was heel prettig met je samenwerken.”
Esther Ruiten, strategisch bestuursadviseur cultuur gemeente Arnhem

Het was een feest om met je te werken! Zeer professioneel hoe jij de middag in goede banen hebt geleid. Je zorgt meteen voor een goede sfeer, vraagt door en haalt zo mooie inhoud naar boven. Ik ben ook onder de indruk van je vermogen om spontaan een mooie kwinkslag op een antwoord te geven, waardoor er ook werd gelachen. En ook heel belangrijk; je bewaakt de tijd uitstekend. Dit alles op een ontspannen en verbindende wijze. Dus ik ben vol lof en kijk uit naar een volgend moment om weer met je samen te werken!”
Hetty Fentener van Vlissingen communicatiestrateeg a.i. at Zuidasdok, project Knooppunten De Nieuwe Meer en Amstel

“Wendelien is in staat om zich ieder onderwerp eigen te maken, waardoor zij in de gesprekken de vragen achter de vragen kan stellen en hierdoor het onderwerp diepgang weet te geven en boeiend maakt. Dit is enorm prettig voor de deelnemers die thuis achter hun laptop zitten. Als een tafelgast wat onzeker is door de camera’s, is zij in staat rust te brengen en het gesprek op gang te krijgen. Wendelien is ook nog eens een waardevolle sparringpartner, wat helpt om de content van het event naar een (nog) hoger niveau te tillen.”
Ingrid Guépin, Special Project Manager Business Development at ATPI

“Wendelien heeft die unieke combinatie van energie, goede timing, plezier maken, inhoudelijke scherpte en grondige voorbereiding. Zeldzaam!”
Kim Coppes, veelgevraagd dagvoorzitter en trainer ‘Leren Modereren’

“Wat goed is, komt snel. Dat gezegde is Wendelien op het lijf geschreven. Van de 1000+ dagvoorzitters die ik getraind of gecoacht heb, sprong zij er meteen bovenuit. In hele korte tijd ontwikkelde ze zich daarna tot full-prof professional.
Ze brengt een unieke combinatie van warmte & scherpte, creativiteit & zakelijkheid.”
Jan-Jaap In der Maur, eigenaar-dagvoorzitter-trainer bij Dagvoorzitter.nl 

“Wendelien is een uitstekend dagvoorzitter! Ik heb haar ervaren als geïnteresseerde, invoelende en enthousiaste gespreksleider. Ze nam vooraf contact op met verschillende betrokkenen en was mede daardoor in staat om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Wendelien vraagt door, stelt een ander op de voorgrond en brengt samenhang. Dat is precies wat je volgens mij als dagvoorzitter in de vingers moet hebben.”
Jorik Huizinga, wethouder gemeente Doetinchem

“Wendelien is een enthousiaste, representatieve en creatieve voorzitter die de zaal uitnodigt om actief mee te doen met de discussie. Ze bereidt de conferenties waar ze dagvoorzitter is goed voor, stelt prikkelende vragen en denkt mee over de invulling. Een aanrader om je conferentie tot een succes te maken!”
Annemarie Klaassen, programmamanager Van Kleef Instituut

“Als gespreksleider bracht Wendelien het gezelschap aan de hand van prikkelende stellingen met elkaar in gesprek. Door haar puntige manier van samenvatten, scherpe vervolgvragen en relativerende humor, wist ze de discussie naar een hoger plan te tillen. Topbijeenkomst!”
Bente Hal, Beleidsmedewerker Cultuuronderwijs op zijn Haags (COH)

“Wendelien was host bij onze Opella Talkshow. De samenwerking met haar heb ik als erg positief ervaren: een echte vakvrouw die niet alleen goed is in het presenteren van een show, maar ook meedenkt in het programma, de tijd neemt voor voorbereiding/verbinding met en geruststelling van tafelgasten en gewoon heel fijn in de omgang is. Ze wist zich goed in te leven in onze organisatie, waardoor ze als host echt een personificatie van Opella was!”
Steffi van Tilborg, alumni officer bij Radboud Universiteit

“Wendelien bezit een unieke combinatie van presenteren, interviewen en acteren. Ze regisseert zo’n bijeenkomst feitelijk tot een voorstelling op zich, waarin haar gasten de hoofdrol spelen. Dat zie je niet vaak.”
Ester van de Haar, bestuurder Amphion Cultuurbedrijf

“Wij organiseerden vanuit het Waterschap een informatieavond voor bewoners. Vanwege het verleden was er wantrouwen bij de bewoners richting het Waterschap. De bijeenkomst is door de begeleiding van Wendelien positief verlopen. Wendelien voelde de avond feilloos aan. Ze deed het geweldig! Zonder enig aarzelen zou ik haar een volgende keer weer inschakelen. 
Kees Lindhout, omgevingsmanager en technisch manager bij provincie Utrecht

“Wendelien zorgde ervoor dat de bijeenkomst van ‘leuk’ naar ‘onvergetelijk’ opgeschaald werd. De wijze waarop ze interviewt, de vragen die ze stelt, de manier waarop ze de antwoorden op prachtige wijze modereert, de warmte en connectie die ze creëert. Voor mij is Wendelien een unieke ‘creatieve professional’: verbindend, met daadkracht en leiderschap in processen en uitvoering en met een speelse grondhouding die ruimte geeft aan het onverwachte.”
Suzan Lutke, dagvoorzitter, schrijver en keynote-speaker

“In de voorbereidingen gaf ze waardevolle adviezen die tijdens de bijeenkomst echt het verschil maakten. Al na de eerste kennismaking geeft ze je een vertrouwd gevoel. Dankzij haar krijgen je gasten, gesprekspartners of deelnemers de juiste boodschap mee. Deze meedenkende partner gun ik iedereen die bezig is met de organisatie van een event, debat, presentatie of symposium.”
Jessica Oosten, communicatieadviseur / Provincie Overijssel

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op!

‘Ik krijg vaak terug dat ik snel, scherp en speels ben’