Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Wilt u een geslaagde bijeenkomst met diepgang, waarin bezoekers niet alleen ‘consumeren’, maar onderdeel zijn van het gesprek? Wilt u dat zij met energie en inspiratie naar huis gaan? Dan kiest u natuurlijk voor een professional! Als vrouwelijke dagvoorzitter, presentator en moderator maak ik van uw bijeenkomst een onvergetelijk moment.  Uiteraard kunt u mij ook inschakelen voor online initiatieven als een webinar, livestream of postcast, 

Waarom Wendelien?

Als ervaren dagvoorzitter ben ik inzetbaar voor diverse soorten bijeenkomsten en branches. Ik werk allround en heb een brede interesse; in het bijzonder voor jeugd(zorg), onderwijs, cultuur en innovatie. Ik verdiep mij grondig in de materie van een bijeenkomst en maak complexe inhoud toegankelijk voor publiek. 

Snel verbinding maken tussen de sprekers en de zaal vind ik belangrijk. Ik ben strak in het bewaken van de tijd én improviseer als de bijeenkomst daar beter van wordt. Ik stook het vuur op als de situatie daarom vraagt, maar zorg na een verhitte discussie ook voor rust en plezier. Mijn vakkennis en ervaring combineer ik met vrouwelijke energie en intuïtie.  Zo groeit een bijeenkomst onder mijn leiding uit tot een bijzondere beleving, altijd uitgesproken en verrassend. Uiteraard is uw vraag leidend en de inhoud bepalend! 

Van inhoud tot vorm

Opdrachtgevers waarderen mijn input bij het ontwikkelen van het programma. Ik beschik over beproefde ideeën over werkvormen, sfeer, beeld en interactie. Iedere bijeenkomst vraagt wat anders: de ene keer groots en theatraal, soms klein en intiem. En altijd gericht op de dialoog. Ik kan als dagvoorzitter en moderator uiteenlopende vormen begeleiden zoals een paneldiscussie, talkshow, interview, zaalgesprek, “Collegetour” en Open Space. Gesprekken die gaan over wat iemand raakt en beweegt, voer ik het liefst.

Persoonlijk

Opdrachtgevers noemen mij  energiek, snel, speels, warm en uitnodigend. Ik ben in staat om mensen op hun gemak te stellen en praat makkelijk met zeer diverse doelgroepen. Ik ben een doorvrager: altijd benieuwd naar wat er schuil gaat achter een eerste antwoord. 

Webinar, livestream of podcast

Uiteraard modereer en presenteer ik ook online bijeenkomsten. U kunt mij onder andere inschakelen voor een webinar, livestream of podcast. Op energieke en interactieve wijze begeleid ik virtuele groepen. Ik draag binnen een digitale omgeving zorg voor een sfeer waarin, ondanks de fysieke afstand, verbinding ontstaat tussen sprekers en de mensen thuis. Hiermee creëer ik een entourage waarin de deelnemers met elkaar verdiepende en inspirerende gesprekken kunnen voeren. Indien gewenst kan ik u in contact brengen met hosting professionals voor een optimale technische uitvoering van een bijeenkomst.

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op!

Impressie

“Ik vind het echt heerlijk als er een zaal vol mensen zit – dat mogen er 70 of 800 zijn – die achterover zitten, of juist naar voren gaan en en in beweging komen om met elkaar iets mee te maken. En dat ik dat dan mag aanjagen.”

Graag denk ik met u mee over:

 

 • Doelbepaling en opbouw van een effectief programma
 • Sprekers
 • Werkvormen om te informeren en inspireren
 • Manieren om deelnemers in beweging en in contact met elkaar te brengen
 • Eventuele inzet van muzikanten of kunstenaars

Ik draag zorg voor:

 

 • Betrokkenheid, diepgang en plezier
 • Opening en afsluiting van de dag
 • Aankondigen van sprekers
 • Interactie tussen sprekers en publiek
 • Het leiden van (zaal)gesprekken en interviews
 • Tijdsbewaking

‘Gesprekken die gaan over wat iemand raakt en beweegt voer ik het liefst’