Met mijn roots in het theater…
Presenteer en regisseer ik een bijeenkomst
Een bijzondere beleving
Een creatief verhaal
Altijd in dialoog
Van inhoud tot vorm
Energiek, in het moment
Persoonlijk & dichtbij

Over mij

 

(online) dagvoorzitter, programmaontwerper en trainer

Vol energie, warm, creatief, snel en gevat, een goede luisteraar. Dat zijn de eigenschappen die mijn persoonlijkheid karakteriseren. Ik zet deze kwaliteiten in tijdens mijn werk als (online) dagvoorzitter/moderator, programmaontwerper en trainer.

Theatermaker

Naast mijn werk als dagvoorzitter/moderator ben ik theatermaker. Ik ontwikkel in co-creatie met gemeenten, onderwijs, bedrijfsleven én talentvolle jongeren voorstellingen die gaan over maatschappelijke en actuele vraagstukken die mensen raken, zoals schuldproblematiek, echtscheiding en loverboys.

Achtergrond

Ik studeerde theater. Het vak van acteur en regisseur draag ik mee in alles wat ik doe. Jarenlang was ik artistiek leider van jeugdtheaterschool GRID en hoofd educatie bij een creatieve broedplaats. Ik maakte tientallen theaterproducties over maatschappelijke vraagstukken.

Om me in vele facetten rondom communicatie en presentatie te verdiepen :

  • ontwikkelde ik mijn interviewvaardigheden bij: Frénk van der Linden en Hanneke Groenteman;
  • volgde ik de  trainingen ‘Online dagvoorzitten & programmaontwerp’ , ‘Deep Democracy’ en ‘Interaction Design’;
  • ook ben ik gecertificeerd ConsensIQ moderator  

Mijn basis

Arnhem is mijn thuis. Ik woon er met mijn grote liefde en twee kinderen in een oude slagerij. Ik hou van sporten, koken en uit eten gaan. Ik ben graag omringd door vrienden en familie en geniet van (zeldzame) stille momenten.