Met mijn roots in het theater…
Presenteer en regisseer ik een bijeenkomst
Een bijzondere beleving
Een creatief verhaal
Altijd in dialoog
Van inhoud tot vorm
Energiek, in het moment
Persoonlijk & dichtbij

Over mij

 

Dagvoorzitter, programmaontwerper en trainer

Vol energie, uitnodigend, warm, snel en gevat, creatief en een goede luisteraar. Dat zijn de eigenschappen die mijn persoonlijkheid karakteriseren. Deze kwaliteiten zet ik in als dagvoorzitter/moderator, programmaontwerper en trainer.

Theatermaker

Naast dagvoorzitter/moderator ben ik theatermaker. Dit vak draag ik mee in alles wat ik doe. Ik ontwikkel voorstellingen over maatschappelijke vraagstukken in co-creatie met gemeenten, onderwijs, bedrijfsleven en jongeren.

Achtergrond

Ik studeerde theater aan ArtEZ, verdiepte me in muziektheater en volgde een opleiding tot trainingsacteur. Mijn interviewvaardigheden ontwikkelde ik bij onder meer Frénk van der Linden en Hanneke Groenteman. Daarnaast volgde ik trainingen in onder meer ‘Online dagvoorzitten & programmaontwerp’, ‘Deep Democracy’, ‘Interaction Design’ en ‘Liberating structures’.

Persoonlijk

Arnhem is mijn thuis. Ik woon er met mijn lief en twee kinderen in een oude slagerij. Ik hou van sporten, theater, koken en uit eten gaan. Ik ben graag omringd door vrienden en familie en geniet van (zeldzame) stille momenten.