“Lampje erop”

“Lampje erop”

Met mijn theatrale talkshow “Lampje erop!” breng ik persoonlijke verhalen verrassend (en) dichtbij.

Als dagvoorzitter werk ik in het hele land in allerlei branches. Ik zet mijn creativiteit in om samen met mijn opdrachtgevers steeds weer een verrassend programma te maken. Bij “Lampje erop” maak ik mijn eigen ultieme bijeenkomst. Met verhalen die raken. Mijn gasten spelen de hoofdrol in een beleving die geregisseerd is én in het moment ontstaat.

Komende edities

Nieuwe edities van”Lampje erop” zijn in voorbereiding. Houd de website in de gaten voor informatie over de volgende editie.  

Voorgaande edities

Bij de eerste editie van “Lampje erop” eind 2019 passeerden vijf bijzondere verhalen over onderwerpen als gezondheid, reizen en verlies de revue. Zo vertelde Anneke dat ze werd overreden door een graafmachine en in 2019 van patiënt weer mens werd. En Boaz deed zijn verhaal over hoe hij in 93 auto’s liftend thuiskwam uit Iran. 

Spoedig volgde de special ‘Als eten een dingetje is’ , waarin omgang met eetproblemen, voeding, koken en ‘honger’ naar échte aandacht centraal stonden. 

Zaterdag 19 september 2020  vond de special ‘Over seks gesproken’ plaats bij Openluchttheater de Pinkenberg. Deze voorstelling was een coproductie met Inger Tempels- van Zetten, seksuoloog en eigenaar van praktijk LEIF. 

“Wendelien regisseert zo’n bijeenkomst feitelijk tot een voorstelling op zich, waarin haar gasten de hoofdrol spelen. Dat zie je niet vaak.”
Ester van de Haar, bestuurder Creatieve Broedplaats de Gruitpoort

Monoloog tijdens 'Over seks gesproken'

met Howard van Dodemond

In company

Een bijzonder jubileum te vieren in het bedrijf? De hoogste tijd om een aantal medewerkers in het zonnetje te zetten? Voor bedrijven ontwikkel ik speciale in company-edities van “Lampje erop”.

Bespreek te mogelijkheden »

Levensfeest

Iets te vieren? Successen en jubilea als bijvoorbeeld een lustrum, het (vervroegd) met pensioen gaan, een afscheid;
Stap af van de ‘standaard receptie’, kies voor het Levensfeest!

Neem contact op »

‘Op speelse, creatieve en warme wijze breng ik persoonlijke verhalen verrassend (en) dichtbij’