De try-out van mijn nieuwste theaterproductie ‘Aan de andere kant – zoektocht naar talent’ zit erop. Ik verzorgde de productie, script en regie. We gaan vanaf nu op tournee naar Amersfoort, Zwolle en Gent (België) en zijn nu al te boeken voor de voorjaarstour.

De jeugdvoorstelling is gebaseerd op gedachtegoed schrijver Luk Dewulf. ‘Aan de andere kant’ vertelt het verhaal over Joppe. Joppe leeft in een wereld vol talentenjachten. In deze wereld bestellen ouders perfect DNA en doen alles om hun kind tot “super kid” te maken.
Op een dag faalt Joppe in de spotlight. Hij komt op mysterieuze wijze “Aan de andere kant” terecht. Daar blijken meer kinderen te wonen. Zij ontdekten wat werkelijk talent is. Met behulp van zijn nieuwe vrienden vult Joppe een rugzak met talenten.

De prachtige muziek is van Zwaan Stam en Taco Nieuwenhuizen-Segaar. Sofie Noij-Twaalfhoven verzorgde de dans en Sylvia Sars dacht mee over het concept. De acteurs zijn de jonge gretige talenten van de Theaterschool van Amphion Cultuurbedrijf.

Praktische informatie

De voorstelling is gemaakt voor kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Ook
voor het bruglasjaar of voor gezinnen is de voorstelling zeer geschikt. De voorstelling duurt 55 minuten

Klik hier voor alle informatie en het boeken van de voorstelling »