Elk kwartaal modereer ik Het Onderwijsgesprek, een geweldig initiatief van het Achterhoekse onderwijsveld, IJsselgroep en de Gruitpoort. In 2020 buigen we ons over de vraag: is het onderwijssysteem failliet? En zo ja: hoe komt het? En… hoe kan de Achterhoek vooroploper worden in het vinden van acties en het stellen van daden? 

Bij de eerste bijeenkomst van 2020 op 22 januari is prof. Jan Bransen te gast. Hij is hoogleraar Filosofie van de gedragswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en sinds 1 januari 2020 Academisch leider van het Radboud Teaching and Learning Centre. Onder mijn leiding gaan we het gesprek aan met Jan én met elkaar!

Naast de spreker is er bij deze bijeenkomsten een vast panel van Achterhoekse onderwijsprofessionals dat reflecteert op de spreker en de betekenis consequenties voor de dagelijkse praktijk in het onderwijs.

De toegang is gratis, aanmelding via info@gruitpoort.nl is verplicht. Ontvangst vanaf 19.30u. Start gesprek 20.00u. Nagesprek in de foyer om 21.30u. De volgende onderwijsgesprekken zijn op do 2 apr en 15 okt 2020.

Impressie eerder Onderwijsgesprek