In april was ik dagvoorzitter van een serie van drie UWV Medewerkersdagen van UWV Werkbedrijf met het thema: “Samen maken we het verschil”. Het waren in alle opzichten grootse events met 800 tot 1600 bezoekers per keer.

Met optredens van een Caribbean brass band,  Jeannine La Rose , Charmaine Charlemagne, motiverende en persoonlijke woorden van algemeen directeur UWV Werkbedrijf Judith Duveen, én interviews met diverse prijswinnende “verschilmakers”, was de toon voor een feestelijke en inhoudelijke dag bij de plenaire opening meteen gezet.

De rest van de dag stond in het teken van workshops, acts en een levendig programma op het festivalplein.

Bij de workshops was ik moderator en programma ontwerper van de workshop met Stella de Swart, auteur van het boek “Armoede krijg je gratis”. Een mooie samenwerking die leidde tot goede gesprekken over hoe ook op het vlak van armoede werkelijk verschil gemaakt kan worden door UWV Werkbedrijf.

Een buiging voor het eventteam van UWV Werkbedrijf, de werkgroep, hosts, leveranciers, locaties, verschilmakers Bianca Muurman & Team Heerlen en vele anderen. Samen maakten zij écht het verschil!

👉Deelnemers: 3.000! in Eindhoven (PhilipsStadion), Groningen Martiniplaza), Utrecht (BeatrixTheater)

Reactie/review van Bianca Muurman, winnaar menselijke maat award:

Ik vind het bewonderingswaardig hoe jij precies kan aanvoelen wat een zaal, en je gasten nodig hebben om in hun kracht te staan.

📸Foto’s: Erik Kottier