In 2036 is het 800 jaar geleden dat Doetinchem stadsrechten kreeg. In aanloop naar dit jubileum organiseert Gemeente Doetinchem van 9 tot en met 11 juni de online Toekomst3Daagse om samen met inwoners een blik op te toekomst te werpen. Ik verzorg voor dit driedaags evenement het eventdesign, bedacht het programma en modereer drie korte inspirerende interactieve online werksessies en twee mooie livestreams.

Doetinchem nodigt de deelnemers uit om een toekomstbeeld te schetsen; hoe ziet de gemeente Doetinchem er volgens jou uit in 2036? Waar woon je? Waar ga je naar school? Waar is je werk? Wat doe je in je vrije tijd? Kortom, wat maakt het Doetinchem, Gaanderen of Wehl waar je woont in 2036 voor jou aantrekkelijk? Het toekomstbeeld dat de inwoners, ondernemers, studenten en starters samen maken, wordt in oktober 2021 aan de gemeenteraad van Doetinchem gepresenteerd. 

Ik werk voor dit evenement samen met Mijn Event Online en illustrator Anne Stalinski. De Toekomst3Daagse is een initiatief van Gemeente Doetinchem in samenwerking met Amphion Cultuurbedrijf en De Steck.