Op 15 december 2019 organiseer ik in Theater ‘t Hof in Arnhem de eerste editie van ‘Lampje erop’, een unieke talkshow waarin de verhalen van vijf mensen centraal staan voor wie 2019 een onvergetelijk jaar werd. In onder meer de Arnhemse Koerier vertel ik over mijn wens om bijzondere verhalen die doorgaans onbelicht blijven een podium te bieden.

‘Ik koester al lang de wens om een avond te maken waarin verhalen van ‘gewone’ mensen een plek krijgen. Mijn idee kwam in een stroomversnelling toen bevriend theatermaker Boaz Boele vertelde over zijn reis over de wereld. Hij vertelde over hoe hij in 93 auto’s liftend thuiskwam uit Iran. Zijn verhalen waren zo intens, ik dacht: ‘dat moeten meer mensen horen’. Ik plaatste een oproep op social media met de vraag voor wie 2019 ook een onvergetelijk jaar was. Ik kreeg in korte tijd zóveel reacties dat de avond er wel moest komen.’

Lees het volledige interview in de Arnhemse Koerier.