Hoe meer ik zelf op het podium sta, hoe vaker ik de vraag krijg of ik wil mee kijken naar hoe anderen dat doen. En dat doe ik graag! Afgelopen maand mocht ik meedenken met een BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) over haar speech én mocht ik een schoolleider coachen die een goede eerste indruk wilde maken op zijn nieuwe school. “Dat kun je immers maar één keer”, zei hij. Met humor, onderzoekend én op de huid mocht ik met de mensen aan de slag.

Het voordeel van 1 op 1 werken, is dat de ontwikkeling in een razend tempo gaat. Sprekers staan met meer zelfvertrouwen, meer authenticiteit op het podium. En de presentatie krijgt meer inhoud. Geen algemeenheden, maar een verhaal uit het hart: persoonlijk, dichtbij, de mens die spreekt. Het resultaat? Een gelukkig echtpaar door hun BABS, ouders met vertrouwen in hun nieuwe schoolleider en bovenal… twee sprekers die de spanning én het plezier van spreken in het openbaar geproefd hebben en een béétje snappen waarom ik het zelf ook zo graag doe.

Review
“Gedreven, enthousiast, capabel en uitdagend, zo heb ik Wendelien ervaren. Ze is direct en wist hierdoor de juiste snaar te raken. Ik vond onze samenwerking zeer prettig. Wendelien heeft heel bewust en nauwkeurig aan mijn doel gewerkt en het resultaat was dan ook optimaal.”
Schoolleider Gelderland