Tussen de mensen. Iedereen horen. Ieders verhaal een plek geven. Inhoudelijk. Speels. Uitnodigend. Dat is wat het vak van moderator voor mij zo mooi maakt. Ik kreeg er alle ruimte voor op een bijzondere dag voor mijn vaste en zo fijne opdrachtgever HOEK.


Dit Hoveniers- en groenbedrijf werd onderdeel van Vebego Groen en die grote stap werd gedeeld met het voltallige personeel.
Ik ontwierp en modereerde een bijeenkomst waarin ruimte was voor gesprek, het beantwoorden van alle vragen die leven én samen een stap zetten de toekomst in door wensen en dromen te verbeelden.

De twee hoveniers- en groenbedrijven delen vele ambities ; het creëren van een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet! Een perfecte match in de huidige, inclusieve samenleving waarin duurzaam groenbeheer een steeds belangrijkere rol speelt. “De samenvoeging zorgt ook voor meer betekenisvolle banen, meer ontwikkelkansen voor de medewerkers en altijd passend werk voor iedereen die een baan wil”, aldus André Hoek en Marian Hoek.

fotografie: Lilianfotografie.com