Na weken van voorbereiding was het zaterdag 19 september dan zover. De derde editie van “Lampje erop”met als thema “over seks gesproken”. Een coproductie met seksuoloog Inger Tempels.

Het werd een fantastische avond. Zoals gehoopt is het gegaan en alles klopte. Het uitverkochte openluchttheater de Pinkenberg gelegen op een prachtige locatie met een hele gastvrije Koen Van Der Mark. Een heerlijke heldere avond gevuld met bijzondere verhalen van onze podium gasten. In alle kwetsbaarheid durfden zij hun persoonlijke ervaringen te delen met alle aanwezigen. De prachtige tango als intermezzo zorgde voor de nodige emoties bij velen.

Reacties

Het is gelukt seks meer uit de taboe te halen, want de avond heeft, gezien de vele reacties achteraf, veel losgemaakt bij iedereen.

‘Oh wat een avond! Er was zoveel na te bespreken. Zowel op inhoud als op gebeurtenissen. We hebben een hele leuke avond uitgehad!’

Alles kwam samen tijdens de avond. Wendelien haar humor, warmte, respectvolle manier van contact maken en vragen. Haar flexibiliteit en bovenal haar creativiteit. Het was een waar genoegen met haar te mogen samenwerken – Inger Tempels-van Zetten