Grote events en bijeenkomsten zijn vanwege de coronacrisis voor langere tijd opgeschort. Voor mij als dagvoorzitter, presentator en moderator betekent dit dat mijn werkgebied vrijwel geheel is verplaatst van het podium naar online platformen. Deze digitale ontwikkeling biedt naast uitdagingen ook kansen voor bedrijven en evenementorganisaties om hun gasten virtueel te bereiken. Ik begeleid u daar graag bij.

Als online moderator, presentator en dagvoorzitter leid ik onder meer online bijeenkomsten, interviews en podcasts. Op energieke en interactieve wijze begeleid ik virtuele groepen. Ik draag binnen een digitale omgeving zorg voor een sfeer waarin, ondanks de fysieke afstand, verbinding ontstaat tussen sprekers en de mensen thuis. Hiermee creëer ik een entourage waarin de deelnemers met elkaar verdiepende en inspirerende gesprekken kunnen voeren. Indien gewenst kan ik u in contact brengen met hosting professionals voor een optimale technische uitvoering van een bijeenkomst.

“Wendelien heb ik leren kennen als presentatrice en begeleider van online bijeenkomsten. Wat een professional! Vanaf de voorbereiding denkt en werkt zij met de ontwikkeling van het programma. Zij komt met creatieve ideeen die de bijeenkomst interactief maken en net dat beetje extra geven, waardoor het een feestje wordt om naar te kijken. Haar presentatie is geweldig goed en prettig om naar te kijken. Niet alleen leidt zij de kijker en de gasten moeiteloos door het programma heen, zij doet dit vlot en met humor en diepgang. Ik hoop nog vaker met haar te mogen werken!”, aldus coach en consultant Hilde van Poeijer.

“Beste virtuele evenement tot dusver”, aldus Sanne, directrice van sociaal ontwerpbureau Muzus, na afloop van het Idols event dat ik modereerde én ontwierp.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op »

Foto’s: o.a. ATPI Events