“Ik genoot er zo van hoe alle verhalen te voorschijn werden geluisterd” zei een bezoeker na afloop.

Ik gloei nog na. Lampje erop: de Valentijns Special.
Dinsdag ontving ik in een vol Theater Het Hof prachtige gasten die allemaal hun liefdesverhaal op het podium deelden. Er was muziek, Annemarie Koopman zong met lichtheid en humor, poëzie door mensen in de zaal voorgedragen, er werd gelachen, er waren tranen. En vooral VEEL LIEFDE.
Ik (be)leefde mijn vak in alle facetten waarvan ik zo hou: echte verhalen, lachen, bevragen, interactie, regisseren… en in het moment laten ontstaan. De dagvoorzitter en de theatermaker kwamen samen.

Dankjewel lieve gasten Lotta&Jake, Casper SchimmelErika Espinola y Vázquez, Alexandra Luyk, Annemarie Koopman, dierenverzorger Christiaan, Anne Ten Barge met haar prachtige lied, Zwaan Stam op piano, Howard van Dodemont als cupido, Boaz Boele als de man die alle lampjes liet schijnen. En natuurlijk de onvergetelijke sponsoring van Odette Jansen en Leren modereren om deze avond mogelijk te maken.

Ik maak ook Lampje erop in opdracht: een unieke invulling van een personeelsfeest, een afscheid of receptie.