“Lieve moedige mensen! Wat was het goed en fijn!” schreef een bezoeker. Zaterdagavond vierden en bespraken we seks en intimiteit. Van schaamte tot tantra, tot swingen. Met publiek van 16 tot 89 jaar.

Gijs Faassen en Belle vertelden ons over hoe een dorp te klein kan voelen voor je queer zijn, wat de impact is op je seksleven als je moeder seksuoloog is en hoe nieuwsgierigheid je bij ervaringen brengt die je niet bedacht had. Lien Cornelissen bezong de vulva, de vrouwelijkheid en de heerlijkheid van diversiteit. Jolien Spoelstra gaf aanstekelijke mini-colleges vol tips voor een zinderend leven.

Acteur Howard van Dodemont vertolkte het verhaal van een ex-seksverslaafde. Evie Daniels van een vrouw wiens man een dwarslaesie opliep en haar seksleven opnieuw probeert vorm te geven.
Ze deden dat zo mooi en zo raak… het werd stil in openluchttheater De Pinkenberg van Koen van der MarkTheo Tollenaar zette een lampje op de gasten met prachtig licht dat het daglicht gaandeweg verving en mijn lief Vincent Teerling zorgde voor sfeer met een prachtige playlist waarop het publiek danste.

My Own Filo en Odette Jansen van Odette Organiseert maakten het mede mogelijk: deze avond die een tweede coproductie was met de mooiste, slimste, openhartigste en liefste seksuoloog Inger Tempels-van Zetten

Foto’s: Peter-Paul Lucker