‘Stel je voor….. het is 2036. Je woont, leeft of werkt in Doetinchem, Gaanderen of Wehl. Hoe ziet jouw ideale woonplaats er dan uit?’ Deze vraag stelde gemeente Doetinchem aan jonge starters/studenten, ondernemers en andere inwoners. In de online Doetinchemse Toekomst3Daagse van 9 t/m 11 juni ging ik met hen in gesprek over hun toekomstdromen. Ik was tevens event designer en gedeeltelijk verantwoordelijk voor de productie.

De driedaagse startte met een liveshow op woensdag 9 juni, waar dromers, durvers en (dwars)denkers hun uitgesproken mening gaven. Donderdagmiddag en -avond en vrijdagochtend waren er inspirerende livesessie per doelgroep, om hun visie op de toekomst verder uit te diepen. Vrijdagmiddag sloten we af met een spectaculaire eindshow, waar deelnemers konden genieten van onder meer discussie aan tafel, dans en theater en werk van prijswinnend tekenaar Anne Stalinski. Bekijk hier haar visuals »

De technische creatie was in handen van Mijn Event Online. Het event was een samenwerking met Gemeente Doetinchem, De Steck en Amphion Cultuurbedrijf.

Foto’s: Jörgen Wilmsen