Op 18 november vond in het KPMG gebouw Amstelveen de grande finale van de Amstelveense Ondernemersverkiezing 2022-2023 plaats.

Mijn compagnon in Leren Modereren, dagvoorzitter collega, vriendin Kim Coppes en ik hostten dit feestelijke event. Een duo voorzitterschap!

We maakten een programma dat niet alleen voor de genomineerden een feestje was; de zaal was de hele avond betrokken. Er was spel, interviews met genomineerden én hun fans en prachtige muziek van Robin El-Hage op de vleugel.

Uit de twaalf finalisten werden de winnaars in de diverse categorieën bekend gemaakt: Het familiebedrijf Co van der Horst is Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 geworden en werd ook de winnaar in de categorie MKB vanaf 50 fte. JEROEN Hypotheekadvies sleepte de Publieksprijs in de wacht. Clappform werd winnaar in de categorie Start-up, WEERinREGIE in de categorie ZZP en Het Fietshuys in de categorie MKB tot 50 fte.

Onze opdrachtgevers waren gemeente Amstelveen en Darshan Sloot, hét gezicht van ondernemend Amstelveen en alumnus van Leren Modereren.

Foto’s gemaakt door Orhan Sahin