Ik ben op zoek naar mensen die willen vertellen over: “Die ene dag… waarop alles anders werd” voor de nieuwe editie van mijn theatrale talkshow “Lampje erop”. Deze editie vindt plaats op donderdag 24 februari 2022 in Rozet Arnhem en wordt tevens opgenomen als podcast.

Ik ben bijvoorbeeld benieuwd naar die ene dag waarop je totaal onverwacht je grote liefde ontmoette. Of die grote liefde verloor. Ik ben nieuwsgierig naar die ene dag waarop je moeder werd van een drieling. Die ene dag waarop je een grote geldprijs won. Een ongeluk kreeg. Een familiegeheim ontdekte. Of je baan opzegde en voor jezelf begon. Die ene dag waarop alles anders werd….. vrolijke, ontroerende, verdrietige, grappige verhalen: ze zijn allemaal welkom!”

Met “Lampje erop” geef ik podium aan bijzondere verhalen van “gewone” mensen. De februari editie is de start van een reeks die ik maak in coproductie met Rozet | taal, kunst en erfgoed. De geïnterviewden komen daarom ook bij voorkeur uit Gelderland.
Woon je daar niet? Mail me gerust, ik spaar verhalen voor meer edities!

Wil je (misschien) je verhaal vertellen of heb je een vraag? E-mail: info@wendelienwouters.nl

Foto: Sanne Wevers