Mensen vragen me vaak waar ik als dagvoorzitter allemaal terecht kom. “Overal,” zeg ik dan. “Maar jij weet toch vooral veel van cultuur en onderwijs?” zeggen ze dan. Dat is waar, daar liggen mijn roots. Als dagvoorzitter ben ik echter vrijwel direct allround gaan werken.

Dat wil zeggen dat ik me in allerlei branches inzet om bijeenkomsten beter, scherper, mooier en interactiever te maken. Mijn expertise is die interactie, de beleving. En daarnaast… studeer ik hard op de inhoud van ieder event zodat ik precies weet op welke vragen we die dag antwoord zoeken. Na jaren dagvoorzitterschap weet ik nu van vele onderwerpen wel wat. Dat is fijn voor mijn algemene ontwikkeling, maar ook leuk op verjaardagsfeestjes. Het afgelopen kwartaal verdiepte ik me in onder meer in kansengelijkheid, waterplanten, de toekomst van recreatie en bibliotheken.

Afgelopen kwartaal was ik dagvoorzitter van:

En ook verzorgde ik:

Leren Modereren, 3 trainingen

Theatrale Talkshow Lampje erop, Valentijns Special

Diverse sessies persoonlijke coach presenteren en modereren