De coronacrisis veegde mijn agenda als dagvoorzitter leeg, maar al snel vond ik mijn weg als online host, moderator en eventdesigner van livestreams. Daarbij werk ik veelvuldig samen met de mensen van Lagom Film. We vonden elkaar en realiseerden ons beide al snel: wij kunnen samen veel moois creëren. Lagom schreef er een mooi artikel over.

Alex van Lagom: “Wanneer Wendelien aankomt met een klus, weet je dat je ruimte moet maken in je agenda. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Om er meer uit te halen, wordt alle ruimte maximaal benut. Wendelien weet ons te prikkelen, waar anderen dat soms niet durven. Hierdoor stijgen we boven onszelf uit. In de programma’s van Wendelien zit je nooit langer dan twee minuten op een plek. Elke keer als zij zich verplaatst naar een ander plekje, zorgt dat voor een mooie dynamiek.

Bij haar lukt het je niet om afgeleid te raken. Soms hebben we zeven wisselingen in tien minuten inclusief lopende camera’s, het wisselen van microfoons, inbellers en decorwisselingen. In zo’n show zit veel dynamiek en afwisseling, vaak ook veel gasten. Die moeten allemaal uitgelicht en hoorbaar zijn én de juiste kant op kijken. Wendelien kan die wisselingen feilloos aan. Zelfs als er tien minuten voor live een extra gast bij komt of iets anders verandert, neemt ze dat feilloos over. Wil je een vette show hebben, vraag Wendelien en laat haar vrij – dan haal je het maximale eruit.”

Lees het volledige artikel op LinkedIn »