Een mooie uitdaging in opdracht van Raaf & Wolf staat op de planning: Hoek is een onderscheidend hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een breed pakket aan diensten. Co-creatie, duurzame toekomst en innovatie staan voorop. Hoek bestaat 75 jaar en dat wordt gevierd met twee congresmiddagen waarvan ik dagvoorzitter ben.

Toen ik de directeur vroeg wanneer de congressen geslaagd zijn, zei hij: “Wij komen vaak bij de klanten. Nu mag het voelen of ze bij ons thuis komen”, waarop ik voorstelde het congres aan hun eigen grote boomstamtafel te laten plaats vinden. ‘Aan tafel bij Hoek’ belooft interactie, ontmoeting en plezier. Zelf kijk ik in het bijzonder uit naar de 3 minuten interviews die verweven zijn in het programma: persoonlijke portretjes van de ambassadeurs van Hoek. Aan de boomstamtafel óf op Hoek materieel. Daar deins ik niet voor terug. Kom maar op.