Op 8 juni had ik het voorrecht het allereerste event van Consultanshe te mogen hosten. De kracht van vrouwelijk ondernemerschap stond centraal.

Chantrelle Mac Donald en Suhayala Kural wilden laten zien wat het effect kan zijn als vrouwen elkaar proberen verder te helpen door elkaar te inspireren en elkaar als mens en professional te leren kennen.

En hoe heerlijk was het programma dat we maakten: een playlist met nummers gekoppeld aan belangrijke momenten in levens van de gasten (waarop waanzinnig gedanst werd). Een walking dinner en speed dates. Mooie gesprekken met Annemiek van Poppel, Dominique Schreinemachers en Christel Keizer, die allemaal hun licht lieten schijnen op hoe zij ondernemerschap invullen en met welke vragen zij stoeien.

Op mijn vraag aan de gasten welk zakelijk succes goed gevierd was de afgelopen jaren, bleef het overigens lang stil. “Daar moeten vrouwen misschien eens een werkpunt van maken” klonk het. “We gaan altijd maar door en staan nauwelijks stil bij wat er allemaal te vieren is.”

Consultanshe weet in ieder geval wat vieren is.