Bijzondere verhalen van gewone mensen over de LIEFDE. Een avond lang vieren we en bevragen we de liefde.

Op het podium ga ik in gesprek met mensen over hun stille liefde, onbeantwoorde liefde, verloren liefde, grote liefde, opgedroogde liefde, kansloze liefde, eindeloze liefde, verse liefde, onverwachte liefde, spannende liefde, ingewikkelde liefde, liefdevolle liefde, LHBTIQA liefde, hetero liefde. Of elke andere denkbare … liefde.

Met mijn theatrale talkshow ‘Lampje erop!’ geef ik podium aan ‘gewone’ mensen met een bijzonder verhaal. Ik maak mijn eigen ultieme bijeenkomst. Met verhalen die raken. Met kunstzinnige intermezzo’s. Mijn gasten spelen de hoofdrol in een beleving die geregisseerd is én in het moment ontstaat. Het is de plek waar de theatermaker en de dagvoorzitter in mij samen komen.

Wie mee wil doen kan zich nog aanmelden:

info@wendelienwouters.nl

14 februari 2023, theater Het Hof Arnhem

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️