Video

Video

Nieuwsgierig wat ik als professioneel moderator kan betekenen voor jouw online event? Met onderstaande video’s geef ik een impressie van mijn werk. Veel events zijn specifiek voor genodigden, maar hieronder een kleine greep uit de opnames van openbaar toegankelijk online evenementen.

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op!

Greep uit online events

Met Lagome Film / Mijn Event Online maakte ik in seizoen 2020-2021 een reeks prachtige online events en podcasts. Dit is een heerlijk inkijkje! Mijn rol was die van programma maker en moderator. Je ziet: ATPI On Air, Zwollle kiest voor talent, Xpeditie Cultuureducatie en de Doetinchemse Toekomst3Daagse.

Eindsymposium De Nieuwe N200

Vanaf oktober 2018 werkten gemeente Amsterdam, Waternet, Rijkswaterstaat en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht intensief samen in project De Nieuwe N200, om de N200 een flinke opknapbeurt te geven. Tijdens het symposium ‘Kijken naar kansen’ reflecteerde ik met bestuurders, partners en wetenschappers op de lessen die deze samenwerking heeft opgeleverd. 

ForFarmers Ladies Night

Spring is in the air! Tijd om te ontspannen, energie en inspiratie op te doen én vooruit te kijken. In de ForFarmers Reudink Ladies Night lieten maar liefst 1.600 boerinnen zich inspireren door de verhalen van de aanwezige boerinnen. Een blik van buiten de sector, muzikale omlijsting en cabaret maakten de avond compleet. 

Toekomst3Daagse

‘Stel je voor….. het is 2036. Je woont, leeft of werkt in Doetinchem, Gaanderen of Wehl. Hoe ziet jouw ideale woonplaats er dan uit?’ Deze vraag stelde gemeente Doetinchem aan jonge starters/studenten, ondernemers en andere inwoners. In de online Doetinchemse Toekomst3Daagse ging ik met hen in gesprek over hun toekomstdromen. 

ATPI On Air

In opdracht van ATPI ben ik host van de nieuwe podcast-serie ‘ATPI On Air’. Ik was betrokken bij de ontwikkeling van het concept en ik behandel elke podcast samen met deskundigen actuele en uiteenlopende vraagstukken die spelen binnen de wereld van (zaken)reizen en eventmanagement.

Informatievideo | Keten voor derdenbeslag

In opdracht van het ministerie van SZW presenteerde ik deze informatievideo overer de Keten voor Derdenbeslag voor professionals die in de invordering of in het schuldendomein werken.

Met mijn ervaring met autocue ben ik breed inzetbaar voor informatie- en instructievideo’s.

Serie: Ondernemers van eigen Zeebodem

In opdracht van provincie Flevoland ben ik interviewer en host van de online talkshowserie Ondernemers van eigen Zeebodem. In vijf afleveringen spreek ik bij het Food Forum in Almere met ondernemers. Wie is de mens achter de ondernemer en hoe zien zij de toekomst van voedsel en hun eigen bedrijf?

Webcast ‘Economie als hefboom in de regio’

Vanaf Perron 038 in Zwolle presenteerde ik de mooie webcast ‘Economie als hefboom in de regio’ over brede welvaart, gebiedsontwikkeling, arbeidsmarkt en innovatie. Inter Provinciaal Overleg (IPO) en het ministerie van Economische Zaken organiseerde de webcast om na tien jaar regionaal economisch beleid de balans op te maken.

Opella talkshow

Binnen de Opella Experience 2021 modereerde ik de live Opella Talkshow. Medewerkers gingen in gesprek over onder andere ‘Wat blijven we doen ná corona?’ en ‘Je gezien en gehoord voelen’. 

Zwolle kiest voor talent

Zwolle ontving het predicaat ‘Zwolle kiest voor Talent!’ tijdens het online Talent Event van Stadkamer. Ik sprak als programmamaker en host o.a. met pedagoog, auteur en talentcoach Luk Dewulf en talentenbouwer Els Pronk over hun talentenvisie. 

ATPI Corporate Travel – Webinar ‘Een reiskompas voor 2021’

ATPI Corporate Travel organiseerde het webinar ‘Een reiskompas voor 2021’, een interactieve paneldiscussie vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.

In gesprek met burgemeester Marcouch

Hoe krijgt ieder kind gelijke kansen? Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, vertelde het me in een mooi gesprek in aanloop naar het (online) Flores Congres. Kansengelijkheid is een groot thema in het leven van de burgemeester. Zijn verhaal over een juf die zijn leven veranderde brengt het dichtbij.

Talkshow cultuur Overijssel

Onder de noemer ‘Cultuurshock’ organiseerde provincie Overijssel het afgelopen jaar een aantal online events voor de kunst- en cultuursector. Om elkaar toch te ontmoeten, meer over het nieuwe cultuurbeleid te horen én recente inzichten met elkaar te delen.

Dag van de Event Manager

Ik mocht host zijn van het digitale event Dag van de Event Manager met als thema ‘De Glazen Bol’. De organisatie discussieerde met vakgenoten uit verschillende branches over nieuwe ontwikkelingen en trends.

Wendelien als dagvoorzitter

Impressie van mijn werkzaamheden in de rol van dagvoorzitter.

‘Ik zorg voor een sfeer waarin, ondanks de fysieke afstand, verbinding ontstaat.