Video

Video

Nieuwsgierig wat ik als professioneel moderator kan betekenen voor jouw online event? Met onderstaande video’s geef ik een impressie van mijn werk. Veel events zijn specifiek voor genodigden, maar hieronder een kleine greep uit de opnames van openbaar toegankelijk online evenementen.

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op!

ForFarmers Ladies Night

Spring is in the air! Tijd om te ontspannen, energie en inspiratie op te doen én vooruit te kijken. In de ForFarmers Reudink Ladies Night lieten maar liefst 1.600 boerinnen zich inspireren door de verhalen van de aanwezige boerinnen. Een blik van buiten de sector, muzikale omlijsting en cabaret maakten de avond compleet. 

Flores Congres

Beleef in vogelvlucht het Flores Congres dat dit jaar in het teken stond van kansengelijkheid. Ik dacht mee met het eventdesign en modereerde de interactieve online bijeenkomst met ruim 800 leerkrachten. Tijdens de uitzending sprak ik onder meer met burgemeester Marcouch, Eva Naaijkens, Mark Mieras, Paul Kirschner en Pedro de Bruyckere. 

Webcast ‘Economie als hefboom in de regio’

Vanaf Perron 038 in Zwolle presenteerde ik de mooie webcast ‘Economie als hefboom in de regio’ over brede welvaart, gebiedsontwikkeling, arbeidsmarkt en innovatie. Inter Provinciaal Overleg (IPO) en het ministerie van Economische Zaken organiseerde de webcast om na tien jaar regionaal economisch beleid de balans op te maken.

Opella talkshow

Binnen de Opella Experience 2021 modereerde ik de live Opella Talkshow. Medewerkers gingen in gesprek over onder andere ‘Wat blijven we doen ná corona?’ en ‘Je gezien en gehoord voelen’. 

Zwolle kiest voor talent

Zwolle ontving het predicaat ‘Zwolle kiest voor Talent!’ tijdens het online Talent Event van Stadkamer. Ik sprak als programmamaker en host o.a. met pedagoog, auteur en talentcoach Luk Dewulf en talentenbouwer Els Pronk over hun talentenvisie. 

ATPI Corporate Travel – Webinar ‘Een reiskompas voor 2021’

ATPI Corporate Travel organiseerde het webinar ‘Een reiskompas voor 2021’, een interactieve paneldiscussie vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.

In gesprek met burgemeester Marcouch

Hoe krijgt ieder kind gelijke kansen? Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, vertelde het me in een mooi gesprek in aanloop naar het (online) Flores Congres. Kansengelijkheid is een groot thema in het leven van de burgemeester. Zijn verhaal over een juf die zijn leven veranderde brengt het dichtbij.

De kracht van kunst in cultuurparticipatie

De afgelopen vijf jaar is er hard gewerkt aan het positioneren van sociaal-artistiek samenwerken in Gelderland. Diverse denkers en doeners uit het veld vertelden in een online bijeenkomst van Cultuur Oost onder mijn leiding over hun ervaringen.

Talkshow cultuur Overijssel

Onder de noemer ‘Cultuurshock’ organiseerde provincie Overijssel het afgelopen jaar een aantal online events voor de kunst- en cultuursector. Om elkaar toch te ontmoeten, meer over het nieuwe cultuurbeleid te horen én recente inzichten met elkaar te delen.

Dag van de Event Manager

Ik mocht host zijn van het digitale event Dag van de Event Manager met als thema ‘De Glazen Bol’. De organisatie discussieerde met vakgenoten uit verschillende branches over nieuwe ontwikkelingen en trends.

Wendelien als dagvoorzitter

Impressie van mijn werkzaamheden in de rol van dagvoorzitter.

‘Ik zorg voor een sfeer waarin, ondanks de fysieke afstand, verbinding ontstaat.