Video

Video

Nieuwsgierig wat ik als professioneel moderator kan betekenen voor jouw online event? Met onderstaande video’s geef ik een impressie van mijn werk. Veel events zijn specifiek voor genodigden, maar hieronder een kleine greep uit de opnames van openbaar toegankelijk online evenementen.

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op!

Conferentie Psychiatrie in de wijk

Drugsverslaving, vervuilde situaties, zorgmijders… Veel zorgverleners komen deze problematiek tegen in hun werkpraktijk. Tijdens de conferentie ‘Psychiatrie in de wijk’ sprak ik met een aantal experts over deze problematiek en vroeg hen om tips voor wijkverpleegkundigen en verzorgenden.

In gesprek met burgemeester Marcouch

Hoe krijgt ieder kind gelijke kansen? Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, vertelde het me in een mooi gesprek in aanloop naar het (online) Flores Congres. Kansengelijkheid is een groot thema in het leven van de burgemeester. Zijn verhaal over een juf die zijn leven veranderde brengt het dichtbij..

ForFarmers Ladies Night

Spring is in the air! Tijd om te ontspannen, energie en inspiratie op te doen én vooruit te kijken. In de ForFarmers Reudink Ladies Night lieten maar liefst 1.600 boerinnen zich inspireren door de verhalen van de aanwezige boerinnen. Een blik van buiten de sector, muzikale omlijsting en cabaret maakten de avond compleet. 

Zwolle kiest voor talent

Zwolle ontving het predicaat ‘Zwolle kiest voor Talent!’ tijdens het online Talent Event van Stadkamer. Ik sprak als programmamaker en host o.a. met pedagoog, auteur en talentcoach Luk Dewulf en talentenbouwer Els Pronk over hun talentenvisie. 

Talkshow cultuur Overijssel

Onder de noemer ‘Cultuurshock’ organiseerde provincie Overijssel het afgelopen jaar een aantal online events voor de kunst- en cultuursector. Om elkaar toch te ontmoeten, meer over het nieuwe cultuurbeleid te horen én recente inzichten met elkaar te delen.

Dag van de Event Manager

Ik mocht host zijn van het digitale event Dag van de Event Manager met als thema ‘De Glazen Bol’. De organisatie discussieerde met vakgenoten uit verschillende branches over nieuwe ontwikkelingen en trends.

ATPI Corporate Travel – Webinar ‘Een reiskompas voor 2021’

ATPI Corporate Travel organiseerde het webinar ‘Een reiskompas voor 2021’, een interactieve paneldiscussie vanuit de Fokker Terminal in Den Haag.

Het Onderwijsgesprek

In Het Onderwijsgesprek praten we over de toekomst van het onderwijs. In deze online editie sprak ik met 6 Achterhoekse onderwijsprofessionals over 8 weken alles anders doen in coronatijd en wat we daarvan meenemen in de toekomst.

Ontbijt Business Breakfast Club

Live vanuit De Westerbouwing presenteerde ik de uitzending van het online-ontbijt van de Business Breakfast Club. Een programma voor en door ondernemers in tijden van crisis.

Wendelien als dagvoorzitter

Impressie van mijn werkzaamheden in de rol van dagvoorzitter.

‘Ik zorg voor een sfeer waarin, ondanks de fysieke afstand, verbinding ontstaat.