Referenties

Referenties

“Wat een goede dagvoorzitter! Wendelien Wouters was scherp en warm. En, mijn ding, super timemanagement. Ik ga haar zeker nog eens vragen om dagvoorzitter te zijn.”
Ron van Steenis, evenementencoördinator UWV

“Wendelien heeft die unieke combinatie van energie, goede timing, plezier maken, inhoudelijke scherpte en grondige voorbereiding. Zeldzaam!”
Kim Coppes, veelgevraagd dagvoorzitter en trainer ‘Leren Modereren’

“Ik heb de afgelopen jaren veel mensen getraind in het vak van dagvoorzitter en gespreksleider. Wendelien is zonder twijfel één van de grootste talenten die ik voorbij heb zien komen.”
Jan-Jaap In der Maur, eigenaar Dagvoorzitter.nl en trainer ‘Leren Modereren’

“Wendelien is een uitstekend dagvoorzitter! Ik heb haar ervaren als geïnteresseerde, invoelende en enthousiaste gespreksleider. Ze nam vooraf contact op met verschillende betrokkenen en was mede daardoor in staat om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Wendelien vraagt door, stelt een ander op de voorgrond en brengt samenhang. Dat is precies wat je volgens mij als dagvoorzitter in de vingers moet hebben.”
Jorik Huizinga, wethouder gemeente Doetinchem

“Wendelien is een enthousiaste, representatieve en creatieve voorzitter die de zaal uitnodigt om actief mee te doen met de discussie. Ze bereidt de conferenties waar ze dagvoorzitter is goed voor, stelt prikkelende vragen en denkt mee over de invulling. Een aanrader om je conferentie tot een succes te maken!”
Annemarie Klaassen, programmamanager Van Kleef Instituut

“Als gespreksleider bracht Wendelien het gezelschap aan de hand van prikkelende stellingen met elkaar in gesprek. Door haar puntige manier van samenvatten, scherpe vervolgvragen en relativerende humor, wist ze de discussie naar een hoger plan te tillen. Topbijeenkomst!”
Bente Hal, Beleidsmedewerker Cultuuronderwijs op zijn Haags (COH)

“Wendelien bezit een unieke combinatie van presenteren, interviewen en acteren. Ze regisseert zo’n bijeenkomst feitelijk tot een voorstelling op zich, waarin haar gasten de hoofdrol spelen. Dat zie je niet vaak.”
Ester van de Haar, bestuurder Creatieve Broedplaats de Gruitpoort

“Wij organiseerden vanuit het Waterschap een informatieavond voor bewoners. Vanwege het verleden was er wantrouwen bij de bewoners richting het Waterschap. De bijeenkomst is door de begeleiding van Wendelien positief verlopen. Wendelien voelde de avond feilloos aan. Ze deed het geweldig! Zonder enig aarzelen zou ik haar een volgende keer weer inschakelen. 
Kees Lindhout, omgevingsmanager en technisch manager bij provincie Utrecht

“Wendelien zorgde ervoor dat de bijeenkomst van ‘leuk’ naar ‘onvergetelijk’ opgeschaald werd. De wijze waarop ze interviewt, de vragen die ze stelt, de manier waarop ze de antwoorden op prachtige wijze modereert, de warmte en connectie die ze creëert. Voor mij is Wendelien een unieke ‘creatieve professional’: verbindend, met daadkracht en leiderschap in processen en uitvoering en met een speelse grondhouding die ruimte geeft aan het onverwachte.”
Suzan Lutke, dagvoorzitter, schrijver en keynote-speaker

“In de voorbereidingen gaf ze waardevolle adviezen die tijdens de bijeenkomst echt het verschil maakten. Al na de eerste kennismaking geeft ze je een vertrouwd gevoel. Dankzij haar krijgen je gasten, gesprekspartners of deelnemers de juiste boodschap mee. Deze meedenkende partner gun ik iedereen die bezig is met de organisatie van een event, debat, presentatie of symposium.”
Jessica Oosten, communicatieadvizeur / Provincie Overijssel

Kennismaken

Meer weten over de mogelijkheden om samen te werken? Neem contact op!

‘Ik krijg vaak terug dat ik snel, scherp en speels ben’